Uluslararası Demokratlar Birliği İngiltere Başkanı Yetimova’ya Türkiye tanıtım beratı verildi

TUTAP (Türkiye Tanıtma Platformu), Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) İngiltere Başkanı Erdal Yetimova’ya Türkiye tanıtım beratı takdim etti.
Hürriyet’ten Halil Yetkinlioğlu’nun haberine göre; Londra’da uzun yıllardır Turizm ve organizasyon işleriyle iştigal eden ve bu vesileyle Türkiye’nin hem İngiltere hem de Avrupa’da tanıtılmasına büyük katkı sunan Erdal Yetimova’ya, TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız imzalı beratını, TUTAP İngiltere Genel Koordinatörü İsmail Karakaş verdi.
Karakaş, Yetimova’nın gerek (UID) İngiltere faaliyetleri, gerekse turizm ve organizasyon alanlarında yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin tanıtımına verdiği katkıdan ve Türk turizmine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yetimova da kendisine sunulan bu belge gurur kaynağı olduğunu belirtirken, yıllarca verdikleri emeğin boşa gitmediğini görmenin ve takdir ediliyor olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yetimova, “Türkiye’nin tanıtımına katkılarımız her alanda gelecek dönemde artarak devam edecek” dedi.

ERDAL YETİMOVA KİMDİR?
Erdal Yetimova, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tarih Bölümünü bitirdikten sonra master eğitimi için İngiltere’ye geldi. İngiltere’de iş hayatına başlayan Yetimova, turizm, organizasyon, reklamcılık ve hizmet sektöründe iş hayatına devam ediyor. 2014’de UETD UK Arge Başkanlığı, yine aynı yıl içerisinde bölge sekreterliği görevine getirildi. 2016 yılı sonuna kadar bölge sekreterliği görevini yürüten Erdal Yetimova, UID UK İngiltere Başkanlık görevini yürütüyor.