İngiltere’de bir alışveriş merkezinde polisleri bıçakla yaralayan iki kardeş tutuklandı

Bir alışveriş merkezinde polise bıçakla saldıran iki kardeş tutuklandı.
Kurbanlar, geçen Temmuz ayında West Bromwich’teki New Square Alışveriş merkezinde meydana gelen şiddet sırasında bıçakla yaralandı.
37 yaşındaki Parminder Hunjan ve 26 yaşındaki Maninder Hunjan, Wolverhampton Kraliyet Mahkemesinde kasıtlı olarak ve taklit ateşli silah bulundurmaktan suçlu bulundu.

İki kardeş sırasıyla 10 yıl ve 8 yıl hapis cezasına çarptırıldılar.
Polis memurları Leon Mittoo ve James Willetts,sıcak bir günde sırt çantaları taşırken ve eldiven takarken görülen kardeşleri sorgulamaya çalıştıktan sonra bıçaklandı.
PC Willetts, “Adamlardan biri bir şeyler savurarak ve kararsız bir şekilde etrafta sallanarak çığlık atarak bana doğru koştu. Leon’un kovalandığını görebiliyordum, bu yüzden ona doğru gitmeye başladım ama sonra aniden başımın arkasında büyük bir acı hissettim ve miğferim yere uçup gitti” diye konuştu.
PC Mittoo alnında ve elinde kesikler ve çiziklerin yanı sıra bir kesik yarası aldı.