Balayında eşi uyuduktan sonra seks işçisiyle randevulaşan adam tutuklandı

ABD’nin Florida eyaletinde bir adam, balayı sırasında seks işçisiyle randevulaşmasının ardından fuhuş operasyonunda tutuklandı.
Independent Türkçe’de yer alan habere göre; 15 Temmuz’da evlenen 34 yaşındaki Paul Turovsky, eşiyle birlikte Florida’nın Tampa şehrine balayına gitti. Turovsky, eşi uyuduktan sonra internette gördüğü bir seks işçisiyle konuşmaya başladı.
Bu sırada Hillsborough polisi, insan kaçakçılığı ve fuhuşa yönelik bir operasyon yürütüyordu. Konuştuğu seks işçisiyle bir otelde buluşmak üzere anlaşan Turovsky, randevu yerine vardığında kendisini bekleyen polis ekipleriyle karşılaştı. Fuhuşa karışmakla suçlanan Turovsky tutuklandı.
Hillsborough Şerifi Chad Chronister, perşembe günü yaptığı basın açıklamasında; “Davetlilerin, düğün hediyelerini geri istemesi için çok mu geç?” diye espri yaptı.
Turovsky’nin yeni evlendiği eşiyle boşanıp boşanmayacağı belirtilmedi.