Bristol’daki bıçaklı saldırıda iki genç hayatını kaybetti
İngiltere’de iki genç, güney Bristol’de meydana gelen saldırı sonucunda hayatını kaybetti.
Yetkililer, 15 ve 16 yaşlarındaki iki erkek çocuğun bıçaklanarak öldürüldüğünü açıkladı ve şüphelilerin gözaltına alındığını belirtti.
Avon ve Somerset Polisi, Knowle West bölgesinde Cumartesi günü 23:20 civarında gerçekleşen olayda, bir grup insanın kaçan bir araba ile saldırdığını bildirdi.
Polis memurları, olay yerine çağrıldıktan birkaç dakika sonra gelerek çocuklara ilk yardım sağlarken her iki genç de Pazar sabahı hastanede hayatını kaybetti.
44 yaşındaki bir erkek ve 15 yaşındaki bir genç, polis tarafından tutuklandı ve gözaltına alındı. Ayrıca, saldırıyla bağlantılı olduğuna inanılan bir araca da el konuldu.
Polis, cinayetle ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.
Bristol Emniyet Müdürü Mark Runacres, bıçaklamaların meydana geldiği Ilminster Bulvarı’ndaki otobüste bulunan yolcuların polise bilgi vermesini beklediklerini ifade etti.