İnşaat Malzemeleri ve Mimarlık Sektör Profesyonelleri Londra’da Bir Araya Geliyor

İnşaat Malzemeleri ve Mimarlık Sektör Profesyonelleri Londra’da Bir Araya Geliyor
İnşaat malzemeleri ve Mimarlık Sektör Profesyonelleri 18 Kasım’da Londra’da bir araya geliyor. Hilton London Olympia Hotel’de gerçekleşecek ikili iş görüşmeleri, uluslararası iş birliklerinin ve yeni ortaklıkların önünü açacak.
Toplamda 600’ü aşkın ürün, her çeşit inşaat malzemeleri, inşaatta kullanılan kimyasallar, sürdürülebilir ve yalıtımda kullanılan malzemeler, mimarlık ve iç mimari alanındaki yenilikçi çözümlere kadar geniş bir yelpazede tanıtılacak.
Etkinlik, Ticaret Bakanlığı desteğiyle Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve İngiltere merkezli Theaplus Ltd. organizatörlüğünde hayata geçiriliyor. Theaplus Limited şirketi, İngiltere’deki faaliyetleri neticesinde, Londra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilgili kategoride ödüle aday gösterilen ilk Türk girişimcinin şirketi olarak dikkat çekiyor.
Bu fuar ve ikili iş görüşmeleri, inşaat malzemeleri ve mimarlık alanında ziyaretçileri İngiltere pazarında bir adım öne taşımakla birlikte, kalıcı iş birliklerinin temellerini atmak için de kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.
İthalatçılar, Mimarlar, mühendisler, yatırımcılar, tüccarlar ve sektördeki tüm profesyoneller. Hepsi bu etkinlikte bir araya geliyor. Etkinliğe katılmak isteyen tüm sektör profesyonelleri, ücretsiz katılım bağlantısına ve ürün yelpazesine açıklamadaki link üzerinden ulaşabilir.
Katılım için ön kayıt gereklidir: www.theaplus.co.uk/construction
theaplus #mimar #mühendislik





