Türk Motosikletçiler İngiltere’de Piste Çıkıyor

Türk Motosikletçiler İngiltere’de Piste Çıkıyor
Türk motosikletçileri Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Superbike ve Supersport Dünya Şampiyonası’nın Büyük Britanya ayağında yarışacak. Yarışlar, Leicestershire kontluğundaki 4 kilometrelik Donington Park Pisti’nde gerçekleştirilecek.
Superbike Dünya Şampiyonası’nda Rokit BMW takımının pilotu Toprak Razgatlıoğlu, en yakın rakibinin 21 puan önünde lider durumda bulunuyor. Toprak, 13 Temmuz Cumartesi günü 11.00’de sıralama turlarına, 14.00’da ise ilk yarışa çıkacak.
Superbike Büyük Britanya Etabı Programı
14 Temmuz Pazar günü, Superbike etabındaki superpole yarışı 11.00’de, ikinci yarış ise 14.00’da koşulacak.
Supersport’ta Sofuoğlu ve Öncü Sahne Alıyor
Supersport Dünya Şampiyonası’nda Bahattin Sofuoğlu MV Agusta takımı, Can Öncü ise Kawasaki Puccetti takımı adına yarışacak. İlk yarış, 13 Temmuz Cumartesi günü 15.15’te, ikinci yarış ise 14 Temmuz Pazar günü aynı saatte gerçekleştirilecek.