• 06/08/2025

AJet’in Londra Lansmanı Gerçekleşti: KKTC’ye Ulaşımda Yeni Dönem

 AJet’in Londra Lansmanı Gerçekleşti: KKTC’ye Ulaşımda Yeni Dönem

AJet’in Londra Lansmanı Gerçekleşti: KKTC’ye Ulaşımda Yeni Dönem

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Ada Kıbrıs Projesi ve AJet iş birliğiyle “Londra–Ercan Özel Uçuş Fiyat Lansmanı” gerçekleştirildi. De Vere Grand Connaught Rooms’da düzenlenen etkinlikte KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve THY-AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat yer aldı. Lansmanda, Londra–KKTC uçuşları için belirlenen 250 Sterlinlik özel gidiş-dönüş tarifesinin bir yıl boyunca geçerli olacağı açıklandı.

Başbakan Üstel, “Bu uçuşlarla artık Güney Kıbrıs’a mahkûmiyet sona erecek, halkımız ata topraklarına kavuşacak” derken, Ataoğlu da bunun sadece bir ulaşım projesi değil, kültürel bir köprü olduğunu vurguladı. Ahmet Bolat ise AJet’in KKTC’ye olan uçuşlarını sadece bir destinasyon değil, kardeşlik görevi olarak gördüklerini belirtti. Proje kapsamında İngiltere pazarına yönelik reklam kampanyasında Meryem Uzerli’nin de yer alacağı duyuruldu.

#AJetLondraLansmanı #AdaKıbrısProjesi #KKTCUçuşları #AJetKKTC #250SterlinBilet #KıbrısSiziÇağırıyor #KuzeyKıbrıs #LondraErcanUçuşları

İLGİLİ HABERLER