Glastonbury Festivali uzun bir aradan sonra tekrar yüzbinleri ağırlayacak

 Glastonbury Festivali uzun bir aradan sonra tekrar yüzbinleri ağırlayacak

Müzikseverler, üç yıldır aradan sonra yeniden yapılacak olam Glastonbury Festivali’ne akın etmeye başladı

Demiryolu grevi nedeniyle seyahat kesintileri bazı insanlar için sorunlara neden olurken, 200 binden fazla festival müdaviminin, Billie Eilish, Sir Paul McCartney ve Kendrick Lamar tarafından yönetilen etkinlik için Somerset’teki Worthy Farm’a ulaşması bekleniyor.

Ancak Salı, Perşembe ve Cumartesi için iki tane daha planlanan grev nedeniyle tren yolculuğu engellenmiş drumda.

Çarşamba günü saat 07:00’de Travel Somerset, Castle Cary istasyonundan festival alanına ulaşmanın 28 dakika sürdüğünü bildirdi..

Yolcuların A361/A39 Pipers Inn’den bir saat ve A37/A39 Rush Hill’den 28 dakika sürmesi beklenirken, A303 Podimore’dan Pylle’ye seyahat edenler için yolculuğun 18 dakika olacağını söyledi.

EN POPÜLER SANATÇILARDAN ART ARDA KONSERLER

Yine de Glastonbury, bu hafta seyahat kesintisinden etkilenen tek büyük müzik etkinliği değil. Rolling Stones, İngiliz Yaz Saati serisinin bir parçası olarak bu hafta sonu Londra’daki Hyde Park’ta oynayacak, Green Day Huddersfield ve Londra’da sahne alacak ve Ed Sheeran Wembley Stadyumu’nda sahne alacak.

Red Hot Chili Peppers’ın da önümüzdeki günlerde Manchester ve Londra’da konserleri olacak.

İngiltere’nin canlı müzik sektörünü temsil eden Live’ın CEO’su Jon Collins, hayranlarını alternatif rotalara girerken “ciddi gecikmeler ve potansiyel güvenlik riskleri” konusunda dikkatli olmaları konusunda uyararak; “Bu, canlı müzik hayranları için yılın en büyük hafta sonlarından biri, Glastonbury ve British Summer Time üç yıldan beri ilk kez gerçekleşiyor” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER