Nottinghamshire’da Üstüne Ağaç Düşen Bir Genç Hayatını Kaybetti
Nottinghamshire’da, devrilen bir ağacın çarpması sonucu 16 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Olayın ardından, 28 ve 31 yaşlarındaki iki adam kasıtsız adam öldürme şüphesiyle tutuklandı.
Nottinghamshire polisi, Cumartesi günü saat 11.21’de Carlton-in-Lindrick’teki Rotherham Baulk’ta bir çocuğun ciddi şekilde yaralandığı ihbarını aldı. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, ancak genç, olay yerinde hayatını kaybetti.
Üçüncü Bir Tutuklama Daha
28 yaşındaki bir kadın da bir suçluya yardım etme şüphesiyle tutuklandı. Tutuklanan üç kişi de polis gözetiminde sorgulanmaya devam ediyor.
Polis Açıklamaları
Nottinghamshire polisinden Dedektif Simon Harrison, “Bu trajik bir olaydı ve düşüncelerim çocuğun ailesiyle birlikte. Aile, bu zor zamanda mahremiyet talep etti” dedi. Harrison, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini araştırmaya devam ettiklerini ve aileye özel eğitimli memurlar tarafından destek verildiğini belirtti.
Bilgi Sahiplerine Çağrı
Dedektifler, olay hakkında bilgisi olan tanıkların yanı sıra, CCTV, kapı zili kamerası veya araç kamerası görüntülerine sahip kişilerin polise başvurmasını istedi.