Londra’da bir araç ilkokula daldı: 1 kız çocuğu hayatını kaybetti

Londra’da bir araç ilkokula daldı: 1 kız çocuğu hayatını kaybetti
Londra’nın güneybatısındaki Wimbledon’da bir ilkokula otomobilin çarpması sonucu sekiz yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.
Sağlık görevlileri, Land Rover’ın sabah10:00 civarında Camp Road’daki The Study Preparatory School’a çarpmasının ardından yaralanan 16 kişiyi tedavi etti.
40 yaşlarında bir kadın olan sürücü, tehlikeli araç kullanarak ölüme sebebiyet verme şüphesiyle tutuklandı.
Polis, soruşturmalarının bir parçası olarak Land Rover’ı kaza mahallinden çıkardıklarını söyledi.
Okul, 4 ila 11 yaş arası kızlar için ve Wimbledon Common yakınlarında bulunuyor ve yerel milletvekili, öğrencilerin bahçede bir yıl sonu kutlama partisi için toplandığını söyledi.
Polis yetkilileri, olayın bunun terörle ilgili olarak değerlendirilmediğini söyledi.
Londra’nın güneybatısındaki yerel polis komutanı Clair Kelland bir basın toplantısında, “Bu, okuldaki ve daha geniş topluluktaki herkes için çok zor bir zaman. Bu trajik olay sırasında olanların tüm koşullarını anlamaya çalışırken insanlardan spekülasyon yapmamalarını istiyoruz. Memurlarımız zaten birkaç tanıkla konuştu ve CCTV’yi inceledi.” dedi.






